REGISZTRÁCIÓ HÍREK BEMUTATKOZÁS - VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK WEBÁRUHÁZ AKCIÓK KAPCSOLAT English German Slovakian Romanian


Fontos információ a regisztrációhoz:Ha Ön magánszemélyként szeretne regisztrálni, kérjük, hogy az űrlap minden sorát töltse ki. Miután regisztrációját a rendszer elfogadta, kérjük, jelentkezzen be e-mail címével és az előbb megadott jelszavával. Ezután tud belépni webáruházunkba.

Ha Ön viszonteladó, kereskedő, egyéni vállalkozó, vagy más vállalkozás, intézmény, társaság képviseletében kíván bejelentkezni, és érvényes adószámmal rendelkezik; akkor válassza a kiskereskedő státuszt a regisztráláshoz. Kérjük, hogy pontos adatokat szíveskedjék megadni. Érvénytelen adószám, név, cím esetén regisztrációját nem tudjuk elfogadni. Vásárláskor a Számla a Cégnév rovatban megadott névre készül. Miután adatait ellenőriztük, és rendben találtunk, e-mailben értesítjük Önt a regisztráció elfogadásáról, ezután beléphet regisztrált e-mail címével és jelszavával webáruházunkba. Az érvényesítést csak munkaidőben áll módunkban elvégezni.

Ha Ön nagykereskedő, regisztrációja elfogadása után belépve szintén a kiskereskedői árakat látja. Nagykereskedelmi árakat csak a termékeinket értékesítő nagykereskedőknek tudunk adni, személyes megbeszélés után. A részletekről szíveskedjék kollégáinknál érdeklődni a 06-96-311-755-ös telefonszámon, vagy az info@selyemviragok.hu e-mail címen.A további sikeres együttműködés reményében üdvözöljük Önt a Dekorkert Webáruházban!

Zöldvilág
Kérem, válassza ki, hogy az alábbiak közül melyik csoportba tartozik:

Státusz:
Tovább >>