REGISZTRÁCIÓ HÍREK BEMUTATKOZÁS - VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK WEBÁRUHÁZ AKCIÓK KAPCSOLAT English German Slovakian Romanian

 

Kedves Látogató!

Üdvözöljük honlapunkon!

Az oldalon található legfontosabb információk:
Vásárlási lehetőségek - Árak - A vásárlás menete - Fizetési módok - Szállítás - Szállítási költségek - Az áru átvétele

Kiváló minőségű műnövények, selyemvirágok, dekorációs termékek nagy választékával várjuk vásárlóinkat!


Vásárlási lehetőségek

 • Személyesen abdai Nagykereskedésünkben (Abda, Bécsi utca 4./A) - viszonteladók, cégek, vállalkozók részére

 • Területi képviselőink segítségével, akik termékeink széles választékával megrakott tehergépkocsival látogatják elsősorban a dunántúli településeket viszonteladók, cégek, vállalkozók részére

 • Interneten keresztül webáruházunkban - magánvevők és cégek, viszonteladók részére

Webáruházunkban a cikkeket regisztráció nélkül is megtekintheti, de a termék mellett szereplő árak magánvásárlókra vonatkoznak, a viszonteladói árakat regisztráció után tudja megtekinteni. A rendeléshez regisztráció szükséges.Árak

A feltüntetett árak a törvényben előírt áfa-t tartalmazzák.
Közösségi adószámmal rendelkező külföldi vásárlóink részére forgalmi adó nélkül számlázzuk a termékeket.


A vásárlás menete

 • Belépés után a Bal oldali "Termékek" menüben és az ikonokon egyaránt megtalálhatja főbb árucsoportjainkat, majd ezekre kattintva további alcsoportokat nyithat meg
 • A kiválasztott árucikk melletti bevásárlókosárra kattintva, és darabszámot beírva rendelheti meg a terméket

A termékek jellegéből adódóan bizonyos esetekben minimálisan vásárolható darabszámot határoztunk meg. (Például ha egy termék több színben kapható és csak vegyesen rendelhető.)

A szükséges információkat a termék melletti leírásban találhatja meg. Egyes cikkeknél itt a "csak személyesen elvihető" szöveg olvasható. Ezeket az árucikkeket a termék jellegéből adódóan (pl. túl magas pálma, stb.) nem áll módunkban a szokásos módon kiszállítani. Ha ezek közül a termékek közül szeretne vásárolni, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal e-mailben: info@selyemviragok.hu , vagy telefonon (+36-96/311-755) kollégáinkat, az egyedi szállítás megbeszélése végett.

A termékek leírásában szereplő méretek tájékoztató jellegűek, kisebb eltérések előfordulhatnak. A Fák mérete a lombozatukkal, cserepükkel együtt értendő.

 • Amikor minden kiválasztott termék a kosárba került, akkor a bal oldali Menü alatti "Bevásárlókosár" feliratra kattintva még egyszer ellenőrizheti, illetve módosíthatja a kosár tartalmát. Ezután a "Megrendelés" gombra kattintva kiválaszthatja a fizetési módot, és elküldheti végleges rendelését
 • A rendszer által felajánlott szállítási címet a végleges megrendelés elküldése előtt még módosíthatja, az "Adataim" menüpontban


Fizetési módok

 • Belföldi vásárlóink részére:
 1. Készpénzzel utánvéttel: a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával kell fizetni a szállító cégnek.
 2. Banki átutalás választása esetén e-mailben elküldjük Önnek az utalási értesítőt. Az itt megadott összeget a megadott bankszámlaszámra kérjük átutalni. Az utalás beérkezésekor adjuk át a csomagot a szállító cégnek. Az átutalással megrendelt terméket a számlázástól számított 3 munkanapig tudjuk az Ön részére félretenni. Ha ezen idő alatt nem érkezik meg a számla összege számlánkra, a rendelést töröljük.
 3. Készpénzzel telephelyünkön:Lehetőség van abdai telephelyünkön készpénzben kifizetni és személyesen elszállítani az összekészített árut. A megrendelt terméke(ke)t 3 munkanapig áll módunkban félretenni.
 • Külföldi vásárlóink részére:
 1. Banki átutalás: euróban vagy forintban fizethetnek. Megrendeléskor szíveskedjék azt a pénznemet kiválasztani, melyben fizetni szeretne. A számla összegének beérkezésekor adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak.
 2. Készpénz: Lehetőség van abdai telephelyünkön készpénzben kifizetni, és személyesen elszállítani az összekészített árut. A megrendelt terméke(ke)t 3 munkanapig áll módunkban félretenni.

Bankszámlaszám: UniCredit Bank Hungary Zrt. 10918001-00000091-43310005

A megrendelést követően a rendszer egy automatikus üzenetet küld az Ön összes adatával, illetve a megrendelt termékek adataival a megadott e-mail címre.

A megrendelés összeállítása és a cikkek számlázása után egy másik automatikus üzenetet fog kapni, melyben szerepel a fizetendő összeg a szállítási költséggel együtt.Szállítás

A házhozszállítást a GLS és az MPL futárszolgálat végzi.

GLS futárszolgálat


A leadott rendelés alapján elkészült csomagot legkésőbb a rendelést követő napon átadjuk a szállító cégnek, aki a következő napon garantáltan kiszállítja Önnek.
Lehetőségeinkhez képest a munkanapon 12 óráig leadott rendelést még aznap elkészítjük, és a csomagot átadjuk. Ebben az esetben már másnap megkapja a választott terméket.

Megrendelése állapotáról weblapunkon a "Rendeléseim" menüpont alatt talál információt. Itt a "számlázott db" oszlopban, a darabszám felett láthatja a termék leszámlázásának időpontját.

A csomag futárszolgálatnak átadásáról e-mailben értesítjük Önt, melyben megadjuk a csomag azonosítási számát, melynek segítségével a továbbiakban a GLS honlapján tájékozódhat a termék útjáról, ITT

Az e-mailben elküldött azonosító számot kell beírnia a Keresőbe, s a „Számítás” gomb megnyomásával tájékozódhat csomagja útjáról.

A kiszállítás Magyarországon, munkanapokon 8 és 17 óra között várható.

A GLS e-mailben értesíti Önt, hogy mikor várható a csomag kiszállítása 3 órás időintervallumban. Az e-mailben szerepel a GLS futár telefonszáma is, akivel felveheti a kapcsolatot, ha nem felel meg az időpont, vagy bármi más problémája van a kiszállítással. A továbbiakban vele tudnak a csomaggal kapcsolatban egyeztetni.A szállítási költséget a számla végösszege tartalmazza, s az áru ellenértékével együtt kell a megadott fizetési módon kiegyenlíteni. Az alább megadott szállítási díjak Forintban értendők, és az ÁFA-t tartalmazzák.

Utánvétes szállítás esetén:


MAGYARORSZÁGON BELÜL
MAGÁNVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE VISZONTELADÓK RÉSZÉRE
átutalás Ft/címzett utánvét Ft/címzett átutalás Ft/címzett utánvét Ft/címzett
50.000 Ft-ig 1.490 1.990 2.490 2.990
50.001 - 100.000 Ft-ig 990 1.490 1.490 1.990
100.000 Ft felett NINCS NINCS 1.490 1.990

KÜLFÖLDRE ELŐRE UTALÁS
MAGÁNVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE VISZONTELADÓK RÉSZÉRE
SZLOVÁKIÁBA Ft/címzett ROMÁNIÁBA CSEHORSZÁGBA Ft/címzett SZLOVÁKIÁBA Ft/címzett ROMÁNIÁBA CSEHORSZÁGBA Ft/címzett
50.000 Ft-ig 4.990 7.900 5.990 9.990
50.001 - 100.000 Ft-ig 3.990 6.900 4.990 8.990
100.000 Ft felett 2.990 5.990 4.990 8.990

Figyelem! Változás! Ha Ön átutalással fizeti ki a számla végösszegét, a szállítási költség csökken az alábbiak szerint:


A csomag várható szállítási ideje a szállító cégnek történő átadás után:

Magyarország   Szlovákia   Románia Csehország
1 munkanap   1 munkanap   2-3 munkanap   2-3 munkanap

120 cm-nél magasabb, illetve nagyobb mennyiségű dekorációs fa esetén a szállítási költség magasabb a fent megadott összegeknél. Ilyen jellegű termékek rendelése esetén a számlamásolaton (amit e-mailben megkapnak a számla elkészítésekor) láthatják, hogy mennyi a felszámított összeg (függ a csomagok darabszámától, hosszától).MPL futárszolgálat

MPL Szállítási költség   4 000 Ft
Csomagolási költség   1 000 Ft
Postára szállítási költség   2 000 Ft
Összesen   8 000 Ft

MPL szállítási határidő: a rendelés leadása után körülbelül 1 hét

MPL-es csomagot csak előre utalás esetén adunk fel.Az áru átvétele

Kérjük, hogy átvételkor szíveskedjék ellenőrizni a csomagok sértetlenségét, tartalmát, illetve az áru mennyiségét és épségét. Esetleges sérülés, hiány esetén, kérjük, hogy kézhezvételkor a futárszolgálat kézbesítőjénél adja le reklamációját, továbbá értesítsen minket az info@selyemviragok.hu e-mail címen.

Ha a kicsomagoláskor minőségi, vagy mennyiségi probléma merülne fel (és a csomag külső burkolata sértetlen volt), kérjük, szíveskedjék e-mailben, vagy telefonon értesíteni minket, hogy a hibát mielőbb korrigálni tudjuk.Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére. Várjuk megrendelését!

Tisztelettel: Dekorkert Nagykereskedés és Webáruház

Zöldvilág Selyemvirág